Billederne er tidliger hvalpe fra os ❤️

Hvalpenes opvækst hos os.

se vores fb side med vidioer af hvalpene her 
Hvalpene er altid født og opvokset i stue opdræt, de har deres eget hvalpe rum, som hænger sammen med vores stue, således de fra starten oplever lyde, jo ældre de bliver, går de løs i hele huset sammen med os, når de er alene og om natten opholder sig i deres hvalpegård med deres mor. 

De oplever alle lyde som støvsuger, gulvvaske, andre hunde, hilser på katten, de har altid prøvet at køre bil mindst en gang.  Der er altid en hjemme her i huset, så hvalpene ikke er alene, et hvalpekuld kæver virklig meget opmærksomhed, og træning, så forgår over hele dagen.

Hvalpene er altid vaccinert første gang, orme behandlet 3 gange, fri for lopper og andre former for parsitter, de pelset hvalpe, har fået et lille hvalpe klip, prøvet at blive badet og føntørret.

Vi gør meget ud af at gøre hvalpene klar til deres nye hjem, såsom renligheds træne både ude og inde med avis træning, ugen op til 8 ugers aldre tager vi hvalpene ud enkelvis, så de er godt rustet til deres nye hjem.

Hvad følger med en hvalp. Stamtavle. (-første vaccine-eu pas, købsaftale-vejledning om pleje og den første tid-legettøj-snor- halsbånd eller sele, tygge artikler  og hvalpe mad)  

Som hvalpekøber kan du altid få råd og vejledning i hele hundens liv. 
 

vores hvalpe skal altid hentes personligt på vores adr i Danmark, eller i sokolow Podlaski, ved særlig aftale kan i forhøre om der er mulighed for personlig levring på jeres adr. 
hvalpene kan besøges fra 6-8 uger, da de skal have en vis størrelse før vi køre til Danmark med de små, som altid har deres mor med, med mindre de er fyldt 8 uger, vi overdrager først hvalpene når de er fyldt 8 uger, også selvom vi måske er de sidste 14 dage i Danmark. 
hvalpe er først resevert når vi har modtaget reserverings gebyret.

ved særlig aftale kan vi lave aftale om at se hunden i Danmark før i beslutter jer. Dog betaler man stadig lille gebyr på 500kr, som man får retur på dagen man ser hvalpen fysisk, hvis kemien ikke passer, vi forbeholder os at denne aftale går begge veje hvis vi ikke føler der er kemi. Såfremt vi anulere salget, vi du også modtage det lille gebyr retur. 
 

hvad er forskellen på  danske fødte hvalpe, og vores hvalpe
vores opdræt er fuldstændig som hvis vi Bode i dk. 
Det eneste der er til forskeld er et EU-pas, samt de bliver undersøgt grundig af embedsdyrlægen inden vi tager rejsen mod Danmark 
vores hjem i Sokolow er ligeså dansk som i dk. 


 

Kontakt 0045-51955913 eller whatapp 0048-507807996