Lidt om priser.

Ja prisen på en hvalp kan være rigtig svær, alt efter hvor du køber din hvalp. Vi mener man skal se sig godt for når man søger sin nye bedste ven, man falder meget hurtig for en glasur, den dyreste hvalp er ikke altid den bedste derfor koster vores hvalpe heller ikke altid det samme. 
 

hos os er du altid sikker på at en morhund maks får 3 kuld, at begge forældre er undersøgt for racerelatert sygdomme, alle vores hvalpe er stueopdræt, vi bruger hele vores dag på hvalpene og de voksene hunde. Transport til dk, gør vi altid selv, det kræver tilladelser og godkendelser, som vi har. Priserne er med transport til Jylland. har du ønske om at få hvalpen levert på din adr, kan der være en merepris, alt efter hvor du bor. 
 

Hvalpene koster fra 1500- 2500 euro (som svare til 11100-118500 kr)

Hvalpene overdrages som familie hunde. 

Vi overdrager kun til familier, til fornuftig pris, hvalpene sælges med fuld rettighed, dog har vi ønske om at en tæve maks får 1-3 kuld dens levetid, samt vi har tilbage købsret hvis hunden uheldigvis skal omplaceres. 
vores hvalp transporters kun fuldt lovligt, og tilset af alle relevante myndigheder. INGEN ULOVLIG IMPORT i kan altid se vores godkendelser. 

Vi fortrækker telefonisk kontakt. 

0045 51955913

0048 507807996 tilmeldt whatsapp