Skønhed og sundhed kommer indefra. En fransk bulldog er ikke bare en fransk bulldog.

Kun de bedste indgår i avlen.

Vi har haft franske bulldogs i over 25 år.
Det er en selvfølge at alle vores avlshunde er fri for allergier. 

Vores hunde har gode sunde luftveje, og snorker sjælden, vi ser meget gerne de har lidt næseryg, men dog stadig bevare standarden i form og figur. 

Deres sind er også en arvelig del, og derfor vigtig, da vores mål er super smukke og skønne familie hunde.


Sundheden

Sundheden er vigtig for os, derfor undersøger vi rigtig meget inden en evt hund indsættes i avl, så vi har gjort vores bedste for sunde hvalpe

Vi hjertescanner fransk bulldog for at undgå arvelige fejl på hjerte.

Vi røntgen undersøger altid hele den franske bulldog, ryggen, og hoften, det er svært at finde en helt fejlfri fransk bulldog, men via denne undersøgelse kan vi undgå der er alvorlige defekter som racen ofte har. 

Vi undersøger deres patella, som er deres knæ. Dette gøres både ved de franske bulldogs og pudler.

Vi udtager DNA prøve fra hver enkelt hund, hvor vi undersøger forskellige sygdomme og arveanlæg, vi tester ikke ens på pudler og de franske bulldogs, da de er forskelige racer.
 

De franske bulldogs luftveje bliver også undersøgt, ingen hund med dårlige luftveje bør avle på. man nu få en såkaldt boas attest på luftvejen, vi har også taget nogle franske bulldog med til Danmark til denne undersøgelse, de første franske bulldogs har modtaget sit boas attest resultat grad 0, og en enkel med grad  1. Vi ønsker kun at benytte 0 og 1 i vores opdræt. Resultaterne vi har fået indtil nu, viser os at vi er på rette vej med racen, og har været til i flere år, i Polen har vi også sådanne test, en luftvejs test, den er lidt mere krævende at opnå, og viser samme resultat, som den boas attest vi har i dk. 

Nogle af de DNA sygdomme vi undersøger : 

CMR1 (Canine multifokale retinopathie)

DM Exon2 (Degenerative Myelopathy)

CDPA (Chondrodysplasie) og CDDY/IVDD (Chondrodystrophie)

Cystinurie

CHG (Congentitale hypothyreose)

HSF4 Hereditair Katarakt

PRA (rcd4)

PRA - prcd